We bieden een fijn thuis, waar bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen wonen, maar wel de zorg en hulp die nodig is. Dit kan in een huur appartement waar zorg en services dichtbij zijn. Of op één van onze kleinschalige woonlocaties voor mensen met dementie voor wie thuis wonen niet meer mogelijk is.

Het werk binnen onze woonvormen wordt voor collega’s persoonlijker. Het is niet gericht op medische handelingen, maar op het totale welzijn van de cliënt. Het gaat om ‘zorgen met’ in plaats van ‘zorgen voor’, het samenwerken met familie speelt hierbij een grotere rol.

Binnen onze kleinschalige woonvormen werken onze collega's in een klein, vast team dat ondersteuning biedt in de nabijheid van de sociale omgeving. Mensen worden niet ‘opgenomen’, maar wonen zo gewoon mogelijk. Wij stellen niet de ziekte of beperking centraal, maar de kwaliteit van leven. Dit om mogelijk te maken dat de bewoners, met hulp en ondersteuning van hun eigen netwerk, de eigen manier van leven kunnen behouden. 

Ga binnenkort aan de slag als...

Bekijk alle vacatures

Vooroordelen over wonen & behandelen

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.