We bieden ondersteuning en zorg als dat nodig is in elke levensfase en we stimuleren daarbinnen maximale regie door de cliënt en zijn omgeving. We doen dit thuis of dichtbij in de wijk. We kijken met een open blik naar wat écht nodig is. Van het voorkomen of groter worden van problemen tot welzijn, ondersteuning en gespecialiseerde zorg tot aan wonen in één van onze woonvormen. Zo helpen we zoveel mogelijk mensen én dragen bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van ondersteuning en zorg.

Samen sterk

Samen maken we het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.

Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, client en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment. 

Jouw professionele zeggenschap, ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen. 

Lees meer over waar jij aan de slag kan

Ons werkgebied

Met meer dan 3000 medewerkers ondersteunen we dagelijks mensen en bewoners die dit nodig hebben. Mensen die wonen in de regio's: Arnhem, Utrecht, de Bommelerwaard, Gelderse Vallei en Rivierenland, kennen allemaal hun eigen wensen en behoeften. Zo bieden we bijvoorbeeld in de ene gemeente welzijn aan en in de andere gemeente werken we samen met een partnerinstelling die welzijn biedt. Op deze manier zorgen we dat onze bewoners en cliënten de beste zorg en ondersteuning krijgen.

Bekijk onze vacatures!
Ons werkgebied

Bij ons is iedereen welkom

Bij Santé Partners vinden wij een inclusieve organisatiecultuur belangrijk. Een cultuur waarin alle medewerkers actief betrokken en opgenomen worden in het team. Dit sluit perfect aan op onze strategie Samen Sterk; een fijne en gezonde plek om te werken.

Werken bij Santé Partners betekent werken op een plek waar jij als medewerker centraal staat. Een plek waar jij jezelf kan zijn, je vrij voelt om je mening te geven, je gewaardeerd en gerespecteerd voelt en waar je jezelf in een veilige leeromgeving verder kan ontwikkelen.

Wij hebben oprechte aandacht voor elkaar, dit betekent: elkaar zien, horen en waarderen. Dit vormt de basis voor elke professional in onze organisatie.

Samen sterk!

Medewerker centraal

Werken in de zorg en ondersteuning doen we met onze hart. Samen zorgen we ervoor dat mensen in hun eigen omgeving een zo goed mogelijk leven kunnen leiden. Om dat te kunnen én blijven doen, hebben onze medewerkers een fijne en gezonde werkplek nodig. Dat is waar Sante Partners zich hard voor maakt: onze medewerkers staan centraal! 

Professionele zeggenschap

Onze professionals hebben de vrijheid om zelfstandig te handelen en beslissingen te nemen, om zo binnen de mogelijkheden een eigen invulling te geven aan hun werk. Zij weten in overleg met de cliënt en andere betrokken partijen wat het beste is. Bij Santé Partners werken professionals van alle disciplines samen aan een integrale aanpak. Met als belangrijkste doel het stimuleren en ondersteunen van de zelfstandigheid van de cliënt. We nemen niet alles over, maar activeren mensen en leren het hen zelf te doen.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.