Breng jij een glimlach op het gezicht van onze bewoners? 

Er écht even zijn voor iemand. Met persoonlijke aandacht of leuke activiteiten. De buitenwereld naar binnen brengen. Een klein gebaar van een vrijwilliger is voor onze bewoners van grote betekenis. Het geeft hen waardevolle geluksmomentjes. Je betekent ook veel voor het team want jouw inzet ontlast de vaste medewerkers enorm. Medewerkers, naasten en vrijwilligers hebben bij ons gezamenlijk de zorg over onze bewoners. We doen het met elkaar!

 

Isabelle - Culemborg

Isabelle - Culemborg

In de Isabelle wonen mensen zelfstandig in hun appartement, momenteel zijn er 24 bewoners. Het gaat om bewoners met somatische problematiek. Bewoners kunnen hier aangenaam en veilig wonen met de mogelijkheid van onze zorg en dienstverlening dichtbij. Onze vrijwilligers nemen hier ook een grote rol in, zo organiseren we verschillende activiteiten voor de bewoners.

De Bloementuin - Geldermalsen

De Bloementuin - Geldermalsen

Maak van jouw hobby vrijwilligerswerk. Houd je van tuinieren, wandelen, voorlezen, spelletjes, muziek maken of bent je creatief? Dan ben je van harte welkom als vrijwilliger in de bloementuin.

Kulturhus - Lienden

Kulturhus - Lienden

In deze kleinschalige woonvorm zijn er 2 verdiepingen. Op de eerste etage, Juttepeer en Kleipeer, bevinden zich tweekamerappartementen voor 16 bewoners. De Bellefleur en de Sterappel gevestigd op de begane grond kunnen ook ieder 8 bewoners huisvesten.De woningen bieden een vertrouwde en veilige omgeving. Er is een gezamenlijke huiskamer, maar iedere bewoner heeft ook zijn eigen zit-slaapkamer, die naar eigen smaak ingericht kan worden met eigen en vertrouwde spullen.In de prachtige belevingstuin kunnen de bewoners de natuur elk seizoen beleven. We vinden het belangrijk dat iedereen zich, door onderlinge contacten met andere bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers, “thuis” voelt.

De Eigenwaard - Rossum

De Eigenwaard - Rossum

De Eigenwaard is een kleinschalige woonvorm voor mensen met dementie en ligt prachtig aan de dijk in het mooie dorpje Rossum. Er verblijven een klein aantal bewoners in de woningen, hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Samen met de bewoners wordt bekeken wat ze graag willen doen. Ze pakken hierbij zoveel mogelijk dagelijkse zaken op, zoals koken, wassen en opruimen. Waar nodig, krijgen ze hier ondersteuning bij van onze collega's en vrijwilligers. Daarmee hangt er een zeer huiselijke sfeer in de woning.

Vrijwilligerswerk bij een woonlocatie in jouw buurt

Bij Santé Partners zijn er 7 woonzorglocaties. Vier kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie en drie woonvormen voor mensen met meer lichamelijke problemen. Daarnaast zijn er 2 dagactiviteitencentrums. We helpen we je graag met kijken wat bij je past en waar je blij van wordt! De een houdt van 1-op-1-contact met bewoners. We kunnen je koppelen aan 1 vaste bewoner met dezelfde interesses of raakvlakken als jij, waarmee je bijvoorbeeld kan gaan wandelen, samen koken, een puzzel leggen of gewoon een praatje maken. De ander werkt liever op de achtergrond mee, bijvoorbeeld met hand- en spandiensten zoals koffie schenken, bedden opmaken, strijken of de tuin en balkons gezellig maken. Of vind je het leuk om met een groepje bewoners iets te doen? Je kunt denken aan samen zingen, voorlezen, een spelletje doen of wandelen. Wij vinden een goede match tussen jouw interesses, voorkeuren en talenten en onze vraag belangrijk. Als je je aan meldt als vrijwilliger, krijg je altijd een (vrijblijvend) kennismakingsgesprek met een welzijnsmedewerker van de locatie van jouw keuze.

De Vaste Burcht - Rossum

De Vaste Burcht - Rossum

De Vaste Burcht is ook gelegen in het mooie dorp Rossum. Het complex heeft 52 ruime driekamerappartementen voor mensen met zorg. Op de begane grond is een grote recreatiezaal waar mensen gezamenlijk de maaltijd kunnen gebruiken of deelnemen aan de ontspanningsactiviteiten. In De Vaste Burcht wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg geboden door ons professioneel team.

Elisabeth hof - Culemborg

Elisabeth hof - Culemborg

Doordat er een klein aantal bewoners in de woningen verblijft, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Samen met de bewoners wordt bekeken wat ze graag willen doen. Ze pakken hierbij zoveel mogelijk dagelijkse zaken op, zoals koken, wassen en opruimen. Waar nodig krijgen ze hier ondersteuning bij.

De Vier Gravinnen - Tiel

De Vier Gravinnen - Tiel

Zelfstandig leven in Tiel is heerlijk. Je wilt dat zo lang mogelijk volhouden. Maar soms is het handig om zorg heel erg dichtbij te hebben. In woon-zorgcomplex De Vier Gravinnen kun je het beste van beide werelden combineren.

Dagactiviteitencentrum - Zaltbommel

Dagactiviteitencentrum - Zaltbommel

In de Nijehof in Zaltbommel is één van onze dagactiviteitencentra gevestigd. Op het dagactiviteitencentrum ontvangen we mensen die behoefte hebben aan sociale contacten of ondersteuning nodig hebben bij het invullen van de dag. De deelnemers die ons dagactiviteitencentrum bezoeken zijn vaak mensen met cognitieve problemen zoals dementie of NAH. Maar ook mensen met andere hulpvragen zijn welkom op ons dagactiviteitencentrum. We zijn geopend op dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 voor onze deelnemers. Per dag ontvangen wij 6 tot 10 deelnemers op onze locatie.

Zorgboerderij 'Efkes eruit' - Velddriel

Samen met een deelnemer de plantjes in de kas verzorgen of klussen op de deel, geeft de dag meer glans. En denk aan een wandeling buiten of een spel binnen. De hulp van een vrijwilliger maakt dat mede mogelijk.

Meer informatie over deze locatie
Zorgboerderij 'Efkes eruit' - Velddriel

Aan de slag als vrijwilliger?

Meld je hier aan!
Truus (65 jaar), vrijwilliger in De Eigenwaard:

Truus (65 jaar), vrijwilliger in De Eigenwaard: "Het belangrijkste is dat ik er gewoon ben"

Truus Kivits (65) moest zes jaar geleden stoppen met haar werk als kok na een herseninfarct met onder andere afasie als gevolg. Gelukkig kon ze aan de slag als vrijwilliger in woonhuis De Eigenwaard in Rossum. Daar mag ze de zorgmedewerkers ontlasten, maar vooral: een beetje extra liefde brengen naar de bewoners.

Geen vacature missen?

Stel je eigen vacaturemelding in en ontvang per e-mail nieuwe vacatures die voor jou interessant zijn, of stuur ons een open sollicitatie.